Enable / Włącz Javascript

Podziękowania

Rozmowy o wszystkim i o niczym

Podziękowania

Postprzez weremko1 » 30 lip 2010, 16:05

Nie wiem czy było,nie wiem czy w tym temacie mogę...
Chciałam podziękować Wszystkim osobom,które wrzucają filmy.Już jakiś czas korzystam tylko z TNT bo zawsze znajduje to co mnie interesuje.
Sama tylko pobieram ale mogę z ręką na sercu napisać,że seeduje - może marne wytłumaczenie ale tylko tak potrafię się odwdzięczyć.
Pozdrawiam serdecznie
weremko1
[Użytkownik] [Zwykły pobieracz]
[Torrenty użytkownika]

Has thanked: 0 times
Have thanks: 0 times

Re: Podziękowania

Postprzez sovtware » 30 lip 2010, 16:26

A ja chcialbym podziekowac Załodze ze dobrze prowadza stronke,na ktora moge wrzucac pliki pomagajac innym,oraz dziekuje tym,ktorzy wiedza ze trzeba sedowac aby innym pomoc dogodnie sciagnac .Co do pijawek -zalodze podziekuje jak zacznie je zwalczac. :medieval:
Obrazek
Obrazek
sovtware
[Specjalista] [SUPER VIP Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez DollarMan » 30 lip 2010, 18:25

sovtware napisał(a):Co do pijawek -zalodze podziekuje jak zacznie je zwalczac. :medieval:

Ciekawe jak ty sobie to wyobrażasz... Masz takie szlachetne idee, więc może jeszcze podzieliłbyś się pomysłem jak tego dokonać...
Obrazek

Jeżeli wymagasz czegoś więcej od wieloosobowego FPS-a, Enemy Territory* jest właśnie dla ciebie!

* Specjalnie skompilowanego klienta można pobrać STĄD. Wszystko wstępnie skonfigurowane pod nasz serwer HD ET.

Chcesz grać jednak nie wiesz jak zacząć bądź skonfigurować grę? Pisz do mnie na PW, pomogę z miłą chęcią!
DollarMan
[Srebrny User] [Srebrny Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez Zus » 30 lip 2010, 18:50

sovtware napisał(a):Co do pijawek -zalodze podziekuje jak zacznie je zwalczac. :medieval:

to nie jest strona z ratio więc nie ma co się unosić,wiadomo że to denerwuje człowieka jak nie ma seedów chociaż jest 5000 pobrań ale no cóż,pozostaje nam tylko uświadamianie nowych userów (starych też) aby seedowali chociaż tyle ile sami pobrali :tongue: [ale wymądrzyłem się :chair: ]

A ja ze swojej strony pragnę podziękować osobą które mi nie 1 a 2 czy może 3 razy nawet pomogły :wink: i gdzie się podziała Ankah ??
Obrazek Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Zus
[Torrenty użytkownika]

Postprzez Tracha » 30 lip 2010, 21:11

Siedzi w obo... Stajni :D
Mój blog :)
http://www.tracha.wordpress.com

Mój kanał na ModDB:
http://www.moddb.com/members/tracha
Tracha
[Brązowy User] [Brązowy Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez rastamanka » 30 lip 2010, 21:17

wypasa owce i robi oscypki :D
Ostatnio edytowano 30 lip 2010, 23:42 przez rastamanka, łącznie edytowano 1 raz
rastamanka
[Torrenty użytkownika]

Postprzez sovtware » 30 lip 2010, 21:19

Ciekawe jak ty sobie to wyobrażasz... Masz takie szlachetne idee, więc może jeszcze podzieliłbyś się pomysłem jak tego dokonać...

Wystarczy na stronie dodac licznik pobran i sedowania tak jak naliczanie ratio tylko ze dla pobierajacych tzn uzytkownikow zalogowanych.Widzialem takie stronki i to chyba nawet arabski ze jak za malo wysedowalem mialem kolor czerwony z ratio wysedowanym,a jak wysedowalem powyzej 1.0 zrobilo sie zielone i bylo ok,po 10 pobraniach i niewysedowanych plikach otrzymywales ban na stronke i zapominales o wejsciu na nia.
Obrazek
Obrazek
sovtware
[Torrenty użytkownika]

Postprzez DollarMan » 30 lip 2010, 21:31

Takie rozwiązanie by baardzo wstrzymało szybki rozwój strony. Stracilibyśmy 50% (jak nie więcej!) użytkowników. Przeciętnych użytkowników sieci torrent takiego typu działania tylko zniechęcają. IMO lepsze byłoby uświadamianie w jak najbardziej rzucający się w oczy sposób.
Obrazek

Jeżeli wymagasz czegoś więcej od wieloosobowego FPS-a, Enemy Territory* jest właśnie dla ciebie!

* Specjalnie skompilowanego klienta można pobrać STĄD. Wszystko wstępnie skonfigurowane pod nasz serwer HD ET.

Chcesz grać jednak nie wiesz jak zacząć bądź skonfigurować grę? Pisz do mnie na PW, pomogę z miłą chęcią!
DollarMan
[Torrenty użytkownika]

Postprzez gozer666 » 30 lip 2010, 22:08

Ratio działała chyba tylko jeśli ktoś ma stałe IP jak ktoś ma zmienne (wszystkie ADSL) zaczynają się schody. Trzeba mieć albo odpowiedni ruter albo skorzystać ze specjalnego serwisu i programu który działa w tle.
Ostatnio edytowano 31 lip 2010, 12:40 przez gozer666, łącznie edytowano 1 raz
Zapraszam na moją nędzną stronę O mnie lub o cybuchach, a potem kliknięcia w Obrazek.
Za każdy klik wielki dzięki Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
gozer666
[Weteran] [Weteran Uploadu]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez ShadowEntity » 30 lip 2010, 23:38

Coś takiego jest możliwe do realizacji tylko na zamkniętych trackerach, a TNT zamknięte nie jest więc jest to technicznie niemożliwe z definicji.
Podliczania ratio nie będzie tutaj nigdy.
ShadowEntity
[SysOP] [Zwykły pobieracz]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez sovtware » 31 lip 2010, 07:29

DollarMan napisał(a):Takie rozwiązanie by baardzo wstrzymało szybki rozwój strony. Stracilibyśmy 50% (jak nie więcej!) użytkowników. Przeciętnych użytkowników sieci torrent takiego typu działania tylko zniechęcają. IMO lepsze byłoby uświadamianie w jak najbardziej rzucający się w oczy sposób.

Hahaha i kto to napisal,stracilibysmy 50% pijawto zadna kleska,Oni nie zaliczaja sie do przecietnych uzytkownikow tylko do "Hapaczy"-ukradnij tu ,ukradnij tam.
Co do tego stalego Ip lub zmiennego to sie nie zgodze,poniewaz kazdy uzytkownik majacy dane rejestracji jest notowany gdy sie zaloguje na forum,uwaznie czytajcie.Naciskajac na pobierz juz wtedy powinien byc podkreslony do pobierajacych i powinno sie wlanczac na jego logo naliczanie ratio.Wiem ze dla dobrego informatyka nic trudnego dodac kilka guzikow i zegarow.Wiem tez ze stronki nie sa tanie aby je utrzymac.Ale z takim podejsciem "pijaw" to zniechecaja tych ktorzy sie dla nich staraja i wstawiaja.(Jeszcze bardziej sie syf zrobil od dnia rozpoczecia wakacji)
Obrazek
Obrazek
sovtware
[Torrenty użytkownika]

Postprzez DollarMan » 31 lip 2010, 11:52

sovtware napisał(a):Hahaha i kto to napisal,stracilibysmy 50% pijawto zadna kleska,Oni nie zaliczaja sie do przecietnych uzytkownikow tylko do "Hapaczy"-ukradnij tu ,ukradnij tam.
Co do tego stalego Ip lub zmiennego to sie nie zgodze,poniewaz kazdy uzytkownik majacy dane rejestracji jest notowany gdy sie zaloguje na forum,uwaznie czytajcie.Naciskajac na pobierz juz wtedy powinien byc podkreslony do pobierajacych i powinno sie wlanczac na jego logo naliczanie ratio.Wiem ze dla dobrego informatyka nic trudnego dodac kilka guzikow i zegarow.Wiem tez ze stronki nie sa tanie aby je utrzymac.Ale z takim podejsciem "pijaw" to zniechecaja tych ktorzy sie dla nich staraja i wstawiaja.(Jeszcze bardziej sie syf zrobil od dnia rozpoczecia wakacji)

ShadowEntity napisał(a):Coś takiego jest możliwe do realizacji tylko na zamkniętych trackerach, a TNT zamknięte nie jest więc jest to technicznie niemożliwe z definicji.
Podliczania ratio nie będzie tutaj nigdy.

Chyba już wszystko zostało wyjaśnione panu sovtware, więc temat nadaje się tylko do zamknięcia.
Obrazek

DollarMan
[Torrenty użytkownika]

Postprzez dzialka » 31 lip 2010, 14:28

sovtware a jak serio nie jesteś pijawa to daj nam zrzut z ekranu jakie masz ratio :wave: Jakbyś nie wiedział gdzie szukać podpowiem w utorencie Pomoc>Statystyka a jak zrobić zrzut ekranu masz http://www.fotka.pl/pomoc.php?id=99 potem tylko wrzucisz na http://imageshack.us/ a następnie na forum. Bo ja się przyznaje jestem pijawa ale niestety takie łącze .

Obrazek]
Moje reflinki - Potrzebny jest tam Twój klik w każdy baner. Obrazek
Obrazek Obrazek
dzialka
[V.I.P.] [VIP Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez Mr.Boss » 31 lip 2010, 19:38

Bo ja się przyznaje jestem pijawa ale niestety takie łącze .

Nie ma nic wspólnego z łączem ja mam UP- 30 kB/s i przez noc wyseeduje spoko 2 filmy RMVB wiec dla mnie jest to tylko głupia wymówka...Pozdrowinka :wave:
Mr.BossStar
[Uploader TNT] [SUPER VIP Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez ShadowEntity » 31 lip 2010, 20:14

Mr.Boss napisał(a):
Bo ja się przyznaje jestem pijawa ale niestety takie łącze .

Nie ma nic wspólnego z łączem ja mam UP- 30 kB/s i przez noc wyseeduje spoko 2 filmy RMVB wiec dla mnie jest to tylko głupia wymówka...Pozdrowinka :wave:

Dokładnie.

Ja np. nie wyłączam komputera w ogóle m.in. żeby "nadrobić" (ale nie tylko dlatego). Jestem przyzwyczajony do spania przy kompie.
Linux sam z siebie nigdy się nie wiesza, więc nie ma z tym problemów.
ShadowEntity
[SysOP] [Zwykły pobieracz]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez sovtware » 01 sie 2010, 06:07

dzialka :sovtware a jak serio nie jesteś pijawa to daj nam zrzut z ekranu jakie masz ratio :wave: Jakbyś nie wiedział gdzie szukać podpowiem w utorencie Pomoc>Statystyka a jak zrobić zrzut ekranu masz http://www.fotka.pl/pomoc.php?id=99 potem tylko wrzucisz na http://imageshack.us/ a następnie na forum. Bo ja się przyznaje jestem pijawa ale niestety takie łącze .

Ty to mnie nie ucz screenow robic,bo jak ja je zaczalem robic,czekales na komunie az kompa dostaniesz;)
Obrazek
Obrazek
Obrazek
sovtware
[Torrenty użytkownika]

Postprzez dzialka » 01 sie 2010, 07:11

sovtware napisał(a):Ty to mnie nie ucz screenow robic,bo jak ja je zaczalem robic,czekales na komunie az kompa dostaniesz;)

Dokładnie jak piszesz z tą komunią tylko użyj następnym razem żeńskiej końcówki (czekałaś). I screen miał być ze statystyką, bo ratio na niektórych torrentach też mam wysokie, szczególnie przy tak małych plikach jakie Ty udostępniasz, więc moja nauka na temat screenów poszła w las. I nie pieprzcie że że szybkość łącza niema wpływu. Bo rzadko się zdarza żebym czegoś nie ściągała, więc na okrągło torrent idzie (jakieś 16-18 godzin na dobę), żeby wysłać to co pobrałam trzeba trzy razy dłużej wysyłać niż pobierałam, więc fizycznie jest to nie możliwe.
Obrazek Obrazek
dzialka
[V.I.P.] [VIP Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez sovtware » 01 sie 2010, 07:28

dzialka napisał(a):
sovtware napisał(a):Ty to mnie nie ucz screenow robic,bo jak ja je zaczalem robic,czekales na komunie az kompa dostaniesz;)

Dokładnie jak piszesz z tą komunią tylko użyj następnym razem żeńskiej końcówki (czekałaś). I screen miał być ze statystyką, bo ratio na niektórych torrentach też mam wysokie, szczególnie przy tak małych plikach jakie Ty udostępniasz, więc moja nauka na temat screenów poszła w las. I nie pieprzcie że że szybkość łącza niema wpływu. Bo rzadko się zdarza żebym czegoś nie ściągała, więc na okrągło torrent idzie (jakieś 16-18 godzin na dobę), żeby wysłać to co pobrałam trzeba trzy razy dłużej wysyłać niż pobierałam, więc fizycznie jest to nie możliwe.

Dlaczego ty sie udzielasz nie trzymajac tematu?tutaj chodzi o podziekowania dla administratorow strony i podajesz powod a nie "zale" z jakiego powodu dziekujesz ,ale widze ty laska gdzies zbladzilas,jedz na wakacje bo slabo dotleniona jestes.Koniec tematu ze SHARPEM.Temat mozna zamknac,bo trace swoj cenny czas dla pozerow.
Obrazek
Obrazek
sovtware
[Torrenty użytkownika]

Postprzez dzialka » 01 sie 2010, 08:30

Dlaczego się udzielam? Bo lubię i jak widać, choć jestem tutaj krócej zarejestrowana,to mam więcej wstawionych torrentów (przyznaje się większość to alieny) i napisanych postów od Ciebie, pomimo że mam nie dotleniony mózg i zbłądziłam. A druga sprawa nie lubię takich krzykaczy co to mówią jakie wielkie seedy z nich, dlatego prosiłam o dowód którego jednak nie dostałam. Więc wychodzi na to że jesteś tylko pozerem który na dodatek nie dba o zdrowie administracji, bo od wchodzenia w tyłek administratorzy jeszcze dostaną hemoroidów, a to podobno niezbyt przyjemna dolegliwość. Dlatego ja nie dziękuję. Załoga będzie i tak robić swoje bez zakichanych podziękowań.
Obrazek Obrazek
dzialka
[V.I.P.] [VIP Uploader]
[Torrenty użytkownika]

Postprzez weremko1 » 11 sie 2010, 14:44

weremko1
[Torrenty użytkownika]